Depressielijn

Pandora Depressielijn - Wij begrijpen wat je meemaakt.

0900 6120909
€0,05 pm

Helpdesk

Pandora Helpdesk - Ervaringsdeskundige medewerkers beantwoorden je vragen en bieden een luisterend oor

€0,10 pm

Workshops en gastlessen door ervaringsdeskundige medewerkers

workshops &
gastlessen

Stichting Pandora

Stichting Pandora zet zich in voor iedereen die psychische problemen heeft of heeft gehad. De ervaringen van mensen zelf zijn de basis voor al haar acties. Stichting Pandora is een onafhankelijke organisatie en ontvangt geen subsidie of sponsorgelden van de farmaceutische industrie.

Pandora voorlichting in de jaren '70

Alle door vrijwilligers uitgevoerde Pandora-activiteiten, inclusief alle ervaringsdeskundige vrijwilligers worden tegenwoordig uitgevoerd door Geestdrift. Het betreft de Pandora Helpdesk, de Pandora Depressielijn, de Pandora voorlichtingen ‘Ooit een normaal mens ontmoet? …en beviel ‘t?’ en het Pandora Forum. De contact gegevens van deze diensten zijn op deze site al aangepast.
Per 1 februari 2010 zijn de dienstverbanden van de professionele medewerkers ontbonden en is het kantoor gesloten. Deze site blijft voorlopig nog in de lucht.

Hiermee is een einde gekomen aan de bijzondere werkwijze van Stichting Pandora: het combineren van ervaringsdeskundigheid, professionaliteit en creativiteit. Juist door deze combinatie kon Stichting Pandora vanuit de praktijk, op onafhankelijke wijze, de kritische rol vervullen van ‘luis in de pels’.

Let op: webwinkel sluit per 1 januari 2012
Bestellingen die daarna worden gedaan kunnen niet meer worden behandeld. Webwinkel logo

Pandora in beeld
Ooit n normaal mens onmoet? en..., beviel t?

Veel gestelde vragen aan de Helpdesk

Wat voor soort vragen kan je ons stellen?
Bekijk ze hier!

Bel de Depressielijn

Wij begrijpen wat je meemaakt