Bestellen

Met het bestelformulier hieronder kunt u diverse voorlichtingsproducten van Stichting Pandora bestellen, zoals onderwijsmateriaal, brochures, boeken, kaarten, video's en workshops. Ook kunt u informatie bestellen over het werk als vrijwilliger bij Stichting Pandora.

Vermeld steeds het aantal achter wat u wilt bestellen. Een bestelling tot één euro ontvangt u gratis. U kunt hiermee één of meerdere brochures of folders bestellen, naast de producten die al gratis zijn. De vermelde prijzen bij de artikelen zijn inclusief verzendkosten.

Bestel formulier

Een bestelling lager dan €10,- wordt via een automatisch incasso van uw bankrekening afgeschreven; bij een bestelling hoger dan €10,- wordt een factuur ingesloten.

Hierbij machtig ik Stichting Pandora het verschuldigde bedrag voor mijn bestelling (lager dan €10,-) af te schrijven van mijn rekening:

De vermelde prijzen bij de artikelen zijn inclusief verzendkosten.