Artikelen en beleidsreacties

Als belangenorganisatie volgen wij een aantal belangrijke ontwikkelingen in de maatschappij en wet- en regelgeving. Onderwerpen die relevant zijn voor de positie van mensen met psychische en / of psychiatrische problemen. Stichting Pandora levert een actieve bijdrage aan de beleidsbeïnvloeding op een aantal gebieden.

Onze beleidsmedewerkers werken aan een aantal thema’s vanuit cliëntenperspectief door onder meer het schrijven van artikelen en beleidsreacties, het reageren op wetsvoorstellen en deelname in overlegsituaties.

Ervaringen

Persoonlijke ervaringen van mensen met psychische problemen zijn de basis van wat Stichting Pandora doet. Wat betekent het voor jou persoonlijk om psychische problemen te hebben? Welke knelpunten kom je tegen als cliënt? Hoe heb je het ervaren om opgenomen te zijn? Wat zijn je ervaringen met medicijnen?

Bij de meeste thema's vind je dan ook een verzameling met persoonlijke ervaringen.

Brochures e.d.

Brochures en ander materiaal over verschillende onderwerpen vindt u in onze webwinkel.