Disclaimer en copyright

Disclaimer

Hoewel bij het samenstellen van de inhoud van deze site de uiterste zorg is nagestreefd, sluiten Stichting Pandora en medewerkers van deze site iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze site beschikbaar is.

De gebruikers van de website van Stichting Pandora doen dat geheel op eigen risico. Stichting Pandora aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik maken van of vertrouwen op de door of namens hem verschafte informatie.

Tarieven kunnen aan verandering onderhevig zijn. Stichting Pandora aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden.

De website van Stichting Pandora bevat hyperlinks naar andere websites. Deze sites van derden bevatten informatie vervaardigd, gepubliceerd, onderhouden of anderszins op het Internet gebracht door individuen, instellingen of bedrijven die geen enkele binding hebben met Stichting Pandora. Stichting Pandora heeft dan ook geen enkele invloed op de inhoud van deze sites en de aanwezigheid van een hyperlink op de website van Stichting Pandora impliceert dan ook geen goedkeuring van Stichting Pandora van de inhoud van deze websites noch een uitspraak aangaande de juistheid van de aangeboden informatie.

De informatie gevonden via Stichting Pandora kan nooit een consult bij de arts vervangen. Het dient ten hoogste als aanvullende informatie of ondersteuning. Raadpleeg bij klachten altijd eerst een arts.

Copyright

(c) Stichting Pandora

Stichting Pandora
2e Constantijn Huygensstraat 77
1054 CS Amsterdam
t 020 6851171
f 020 6123699
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
www.stichtingpandora.nl
KvK 41199607

Het auteursrecht van deze website (alle pagina's vallend binnen het domein stichtingpandora.nl) en van de hier beschikbaar gestelde publicaties berust bij Stichting Pandora te Amsterdam. De hiervoor genoemde rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site.

U mag informatie op deze website lezen en downloaden voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Stichting Pandora informatie (publicaties, webteksten, afbeeldingen, forumberichten, ervaringen van bezoekers en html-codes daaronder begrepen) te wijzigen, herpubliceren of verkopen.